CONSTRUCTII CAVOURI


Constructii cavouri Teleorman

Cavouri ieftine Teleorman

Cavouri de mozaic Teleorman

Cavouri Teleorman

Cavou 4 locuri Teleorman

Constructii cavouri cripte Teleorman

Constructii cavouri,cripte,cavou/cripta 1 loc,cavou/cripta 2 locuri,cavou/cripta 4 locuri , cavouri supraterane, capela,cavou 6 locuri din beton armat,granit,marmura sau mozaicate la cele mai bune preturi din Romania.

Pretul unui cavou nu este fix,deoarece poate fi din beton armat cu plasa de Buzau si capac mozaicat.O alta varianta poate fi cavou mozaicat total,bineinteles la alt pret fata de cel din beton armat simplu.

O alta varianta poate fi cavou din beton armat placat cu granit avand si capacele din betona armat placate cu granit ,pentru aceasta varianta pretul difera in functie de tipul de granit ales,culoare,grosime,dimensiuni de aici si diferentele de pret pentru un cavou de granit.Cavou 4 locuri .

O alta varianta poate fi cavou din beton armat placat cu granit,iar capacele cavoului find din granit masiv .O alta varianta poate fi cavou din granit masiv.De asemena o alta optiune poate fi cavou din beton armat cu capace din marmura.O alta alternativa poate fi un cavou din beton armat placat cu marmura,avand si capacele din marmura.

O varianta ceva mai costisitoare poate fi un cavou suprateran (sau capela).Aceasta varianta de cavou poate fi realizat din caramida,bca,boltari.De asemena peretii exteriori pot fi :armati si tencuiti,placati cu marmura,placati cu granit,placati cu gresie,piatra naturala,mozaic sau pur si simplu lavabila. 


Materialele pentru finisajele exterioare le alege fiecare in parte in functie de bugetul alocat construirii cavoului.

 Dimensiuni standard interioare cavou/cripta sunt : 225cm x 90cm inaltime x 90cm latime .


Nu conteaza ca este cavou/cripta de 1 loc,cavou/cripta 2 locuri,cavou/cripta 4 locuri,cavou/cripta 6 locuri ,aceste dimensiuni interioare se pastreaza pentru a putea aseza cosciugul fara nicio problema .



Dimensiunile exterioare ale cavoului sunt decise la fata locului in functie de teren.Cavou 2 locuri .

De asemenea pretul unui cavou difera si de cate locuri are.Model cavou/cripta de 2 locuri .
Model cavou/cripta 4 locuri din betona armat turnat pe loc in cimitir .

Modele cavouri granit .

Cavouri Teleorman

Monumente funerare Teleorman

Monumente funerare de granit Teleorman

Monumente funerare granit Teleorman

Monumente funerare Teleorman

Constructii cavouri de granit Teleorman

Lucrari funerare Teleorman

Amenajare cavouri lucrari funerare Teleorman

Cavouri de granit Teleorman

Cavouri granit Teleorman

Modele cavouri granit Teleorman

Monument funerar de granit Teleorman
 
Oferim servicii de constructii funerare complete.Construim : cavou beton armat pentru 1 loc,cavou/cripta 2 locuri,cavou/cripta 4 locuri,cavou mozaicat,cavou/cripta beton armat cu capac mozaic,cavou din granit masiv,placare cavou/cripta cu granit,placare cavou/cripta cu marmura,borduri mozaicate,borduri 2 locuri mozaic,cavou/cripta din beton armat cu capac de granit la cel mai bun pret,cavou cripta din beton armat cu capac din marmura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu